MENUFORSLAG

I DETTE AFSNIT FINDER I ET UDVALG AF VORES MENUER OG RETTER. HVIS I HAR ANDRE ØNSKER ER I VELKOMNE TIL AT KONTAKTE OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

NYTÅRSMENU

FORRET:

Rimmet torsk serveret med champagnecreme, saltet agurk,

skilt dildsauce, bacondrys & salat af urter – Hertil surdejsbrød og pisket smør

 

HOVEDRET:

Steak af oksemørbrad (250 g) serveret med knuste kartofler med timian,

ristede svampe, bagte perleløg samt kraftig rødvinsglace smagt til med brombær

 

DESSERT:

Brownie serveret med søde og syrlige variationer af pære

359 kr. pr. person

 

DERUDOVER KAN DER TILKØBES

 

OSTEANRETNING:

Arla Unika’s Drunken Dog med mandel/timian karamel

Mildt røget vesterhavsost fra Thise mejeri med æble/havtorns kompot

Hertil kiks

59 kr. pr. person

 

TIL BØRNENE:

Klassisk lasagne med grøntsagsstænger & -spyd

Pandekager med chokoladesauce

89 kr. pr. person

Der medfølger udførlig vejledning til opvarmning & anretning.

Bestilling skal ske på mail haebels.catering@gmail.com, via messenger eller vores hjemmeside

Betaling skal ske i forbindelse med afhentning eller inden via MobilePay.

Bestillingen er først gyldig når I har modtaget en skriftlig bekræftelse herfra.

Skal bestilles senest søndag d. 26.12.2021 kl. 16.00

Bestillingen er bindende efter d. 26.12.2021 kl. 16.00

Afhentes d. 31.12.2021 mellem 11 & 13 på Sdr. Omme vej 71, 7330 Brande

 

TAPAS

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF VORES TAPASMENUER. MENUERNE KAN OGSÅ BLANDES OG ÆNDRES EFTER JERES ØNSKER. GÆLDER VED MIN. 10 PERSONER. VED SELSKABER PÅ FÆRRE END 10 PERSONER TILLÆGGES KUVERTPRISEN 25 KR. PR. PERSON

CHARCUTERI OG OSTE FAD

- 3 slags udenlandske pølse/skinke med diverse syltet tilbehør

- Peber paté med cornichons

- 3 forskellige oste med passende tilbehør & kiks

- 3 slags tapenade

- Brød og smør

219 kr. pr. person

MENU 1:

- Kartoffelrösti med laksecreme

- Fritteret torsk med urtemayo

- Carpaccio med pesto, oliven og parmesan

- Brushetta med frisk avocadosalsa 

- Små kyllingespyd med peanutdip

 

169 kr. pr. person

MENU 2:

- Tunmousse med wasabicreme og tomatcrunch

- Gazpacho med fed fraiche og grillede tigerrejer

- Crispy chicken med kokostopping og tranebær

- Lille ostetærte med røget skinke og melon

- Snackpølser med pesto-gouda og soltørret tomat

- Bruschetta med ristede svampe

- Brownie med hindbærmousse

198 kr. pr. person

MENU 3:

- Grillet kammusling med ærtecreme & bacon

- Vitello tunnato

- Små toast med tynde skiver okse, peberrod og syltede rødløg

- Fritteret risotto med grøn aioli

- Små oksekødboller med tzatziki

- Serranoskinke med pesto og ravost

- Bagte champignons fyldt med friskost og timian

- Fransk landbrie med bærkompot og sprøde kiks

- Passions panna cotta med friske hindbær

249 kr. pr. person

MENU 4:

- Varmrøget laks med hyldeblomstcreme

- Hvidløgsmarinerede tigerrejer med aioli

- Lakseroulade med flødeost, rogn og salat af karse

- Sliders med fritteret kylling, urtemayo og syltede rødløg

- Bresaola med rucola, syltede hvidløg og pesto

- Lufttørret skinke med agurk, granatæble og friskost 

- Chorizo med humus og cornichons

- Små tærter med svampe, løg og timian

- Arla Unika Gammel Knas med løgchutney

- Havgus med dadler i baconsvøb

- Citrontrifli med brændt marengs

- Mazarinkage med limemousse og friske hindbær

319 kr. pr. person

 

TIL ALLE TAPASMENUER MEDFØLGER HJEMMEBAGT BRØD OG SMØR

 

 

 

BUFFETER

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF FORSLAG TIL BUFFETTER. MENUERNE KAN OGSÅ BLANDES OG ÆNDRES EFTER JERES ØNSKER.
GÆLDER VED MIN. 15 PERSONER. VED SELSKABER PÅ FÆRRE END 15 PERSONER TILLÆGGES KUVERTPRISEN 25 KR. PR. PERSON

BUFFET 1:

Langtidsstegt kalkuncuvette med timian

Fyldt mørbrad af gris med pesto & serrano

Små ristede kartofler

Paprikasauce

1 blandet salat af årstidens grønt

198 kr. pr person

 

BUFFET 2:

Marineret skinke

Kalveculotte med friske urter

Ristede kartofler vendt i persille

Flødekartofler med hvidløg

Pebersauce

2 blandede salater af årstidens grønt

249 kr. pr person

 

BUFFET 3:

Okesefilet stegt med friske urter

Langtidsstegt nakkefilet med gremolata

Svampefyldt unghanebryst

Pommes Anna

Selleri puré med hvidløg

Rødvinsauce

2 blandede salater af årstidens grønt

299 kr. pr. person

 

BUFFET 4: (AMERIKANSK)

Spareribs med chilijam

Grillet, ølmarineret flanksteak

Spicy hotwings

Majskolber med smør

Sweet potato mash

Halve bagekartofler med urtecreme

Coleslaw

1 blandet salat af årstidens grønt

 

Æbletærte med vaniljecreme

269 kr. pr person

 

BUFFET 5: (ITALIENSK)

Vitello tonnato

Bruchetta med tomat & mozzarella

 

Urtemarinerede kyllingelår

Helstegt porchetta med oliven

Bagte kartofler med rosmarin & olie

Auberginelasagne med mozzarella

Tomatsalat

Pastasalat med parmesan & soltørrede tomater

Focaccia med rosmarin & hvidløg

 

Panna cotta med hindbærcoulis

294 kr. pr person

 

TIL ALLE BUFFETTERNE KAN TILKØBES BRØD & SMØR FOR 13 KR. PR PERSON

 

ALLE MENUERNE ER VEJLEDENDE OG KAN ALTID ÆNDRES

 

 

 

 

 

FROKOST

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF FORSLAG TIL BUFFETTER. MENUERNE KAN OGSÅ BLANDES OG ÆNDRES EFTER JERES ØNSKER.GÆLDER VED MIN. 10 PERSONER. VED SELSKABER PÅ FÆRRE END 10 PERSONER TILLÆGGES KUVERTPRISEN 25 KR. PR. PERSON

FROKOST-BUFFET 1:

- Fyldte æg med rejer 

- Tunmousse med urtecreme

- Hønsesalat med urter og grønt

- Tærte med tomat og løg (lun)

- Mørbrad af gris med ristede svampe, timian og syltede løg

175 kr. pr. person

FROKOST-BUFFET 2:

- Koldrøget laks med dildmayo og dampede asparges

- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron (lun)

- Røget rullepølse med sky og syltede rødløg

- Æggekage med bacon, bagte tomater og purløg (lun)

- Hvedekernesalat med tomat, mozzarella og urter

- Arla Unika Gammel Knas med bærkompot

189 kr. pr. person

FROKOST-BUFFET 3:

- Halve æg med urtemayo, rejer og stenbidderrogn

- Rom-marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

- Serranoskinke med melon og pesto

- Krydrede oksekødboller med tzatiki (lun)

- Skinkestang med svampe, friskost & peber (lun)

- Bulgusalat med bagt broccoli, feta, tomat og bacon

- Brie med brændte figner

- Gammeldags æblekage

224 kr. pr. person

TIL ALLE FROKOST-BUFFETERNE MEDFØLGER TO SLAGS BRØD OG SMØR

ALLE MENUERNE ER VEJLEDENDE OG KAN ALTID ÆNDRES

 

 

 

 

 

FORRETTER

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF VORES FORRETTER
GÆLDER VED MIN. 10 PERSONER


 

Dampede hvide asparges med urtemarinerede tigerrejer & mousselinskum (gælder kun om sommeren)

 

Koldrøget laks med rygeostecreme, radiser, fennikel crudité & urter

 

Stegte jomfruhummerhaler med mangosalsa, rugbrødschips & aioli

 

3 slags bruschetta med brie & hindbær, pesto & serrano samt avocado & varmrøget laks

 

Cremet hummerbisque med krebsehaler

 

Jordskokkesuppe med dampet torst & bacon

 

65 kr. pr. person

 

 

KLASSIKERNE

 

Rejecocktail med dressing & brød

 

Tunmousse med citron & dild samt brød

 

Hønsesalat med ananas & champignon

 

Tarteletter med høns i asparges (2 stk. pr. person)

 

50 kr. pr. person

 

ALLE MENUERNE ER VEJLEDENDE OG KAN ALTID ÆNDRES

HOVEDRETTER

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF VORES HOVEDRETTER
GÆLDER VED MIN. 10PERSONER


 

Helstegt oksefilet med timian & hvidløg serveret med knuste kartofler med parmesan, smørdampede grøntsager, bagte løg & kraftig glace

 

Oksemørbrad stegt med urter serveret med Pommes Anna, grillede forårsløg, lynbagte tomater, selleripuré & rødvinssauce

 

Fyldt perlehønebryst serveret med ovnbagte petitkartofler, persilleskysauce samt bagte rodfrugter

 

Ølbraiserede svinekæber serveret med grov, bagt kartoffelmos, glaserede perleløg, stegte svampe samt skysauce

 

PRISERNE PÅ HOVEDRETTER VARIERER ALT EFTER INDHOLD. KONTAKT OS FOR MENUFORSLAG & PRIS

 

 

KLASSIKERNE

 

Stegt flæsk med persillesauce, kogte kartofler & rødbeder

 

Mørbradgryde med pølser og svampe, ristede kartofler eller ris samt mormor salat

 

Kalvesteg stegt som vildt med kogte kartofler, råsyltede tyttebær & waldorfsalat

 

Svinekam med sprøde svær, kogte kartofler, skysauce samt syltede asier & agurker

 

Og mange andre lækre klassikere - kontakt os gerne med specifikke ønsker

 

179 kr. pr. person

 

 

 

 

 

DESSERTER

 

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF VORES DESSERTER
GÆLDER VED MIN. 10 PERSONER


 

Cheesecake med gelé og pynt af forskellige frugter (10 personer) 255 kr. pr. kage

 

Mazarinkage med limemousse & friske hindbær

 

Chokolademousse med friske bær

 

Brownie med hindbærmousse

 

Gateau Marcel med skovbærcoulis

 

Rabarber trifli med knas

 

Tiramisu

 

Citrontærte med marengs

 

Lakrids panna cotta med hindbærcoulis & friske bær

 

Kærnemælks panna cotta med blåbærgelé & knas

 

60 kr. pr. person

 

 

KLASSIKERNE

 

Gammeldaws æblekage med flødeskum & makroner

 

Citronfromage med flødeskum & chokolade

 

Pandekager med hjemmelavet vaniljeis

 

Frugtsalat med vaniljecreme

 

50 kr. pr. person

 

 

 

BRUNCH

HERUNDER FINDER I VORES BRUNCHMENU
GÆLDER VED MIN. 10 PERSONER


LUNT

- Røræg med purløg

- Ovnstegt bacon

- Brunchpølser

- Leverpostej med champignon

KOLDT

- Vaniljerørt yoghurt med hjemmelavet müsli

- Rullepølse med løg & sky

- Hamburgerryg med italiensk salat og frisk agurk

- Røget laks med dilddressing, rogn og salat

- Skiveost med marmelade

- Hjemmelavet "Nutella"

- Brie med vindruer

- Skåret frugt

SØDT

- Amerikanske pandekager med sirup

- Små friskbagte wienerbrød

Hertil 2 slags brød & smør

229 kr. pr. person

ANDET

HERUNDER FINDER I ET UDVALG AF HVAD VI ELLERS TILBYDER
MIN. 10 PERSONER. PRISERNE ER PR. STK.


 

Smørrebrød- Luksus (uspec.) 37 KR

Smørrebrød (uspec.) 31 KR

Håndmaddder (uspec.) - luksus 26 KR

Håndmadder (uspec.) 18 KR

Sandwich (uspec.) 52 KR

KAGE 17 KR

(KRINGLE, CHOKOLADEKAGE, DRØMMEKAGE, GULERODSKAGE, CITRONKAGE OG MANGE ANDRE SKÆREKAGER)

 
 
 
 
 
 
 
 
IMG_2453.JPG
 

JULEFROKOST 2021

TRADITIONEL JULEFROKOST

(minimum 10 personer)

Æble/brændevinsmarinerede sild med hjemmelavet karrysalat, kapers & syltede rødløg

Æg med hjemmelavet citron/dild mayo & rejer

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade & citron

Koldrøget laks med rygeostecreme, rogn & karse

 

Appelsinmarineret andebryst serveret med grønkålssalat med valnødder, granatæble, appelsin & hindbærvinaigrette

Medister med julekål, grov sennep & hjemmesyltede rødbeder

Tarteletter med høns i asparges

 

Juleost fra Thise Mejeri og brie med skovbærmarmelade tilsmagt med julens krydderier samt syltede valnødder – hertil kiks

Ris ala mande med kirsebærsauce

 

229 kr. pr. person

 

Rugbrød, surdejsbrød og smør kan tilkøbes for 10 kr. pr. person

JULETAPAS
(minimum 10 personer)
Koldrøget laks med rygeostecreme, rogn & karse
Panerede kammuslinger med citron/dild mayo
Appelsinmarineret andebryst med saltbagt selleri & appesin/tranebær chutney
Rilette af gris tilsmagt med timian & cognac hertil rodfrugtchips
Urtegratin med røget mørbrad af gris samt syltede rødløg
Dadler i baconsvøb
Juleost fra Thise mejeri med skovbærmarmelade tilsmagt med julens krydderier samt syltede valnødder—hertil kiks
Hvid chokolademousse med kirsebær, marengs og brunkagedrys
 
Surdejsbrød & smør
 
249  kr. pr. person